Voorstelling themanummer 2022

20-09-2022

Op zaterdag 17 september 2022 hebben wij in café De Klok te Stabroek ons nieuw themanummer van dit jaar voorgesteld

Naar goede gewoonte, hebben wij ook dit jaar, naast onze ledenbladen, een nieuw themanummer uitgebracht. We hebben besloten om het deze keer te hebben over "Bier, gebrouwen in Stabroek." Hierin wordt de geschiedenis van Stabroekse bierbrouwerijen vastgelegd in een mooi naslagwerk. We mochten hiervoor rekenen op de kennis en expertise van Gert Verhoeven en Hans Bombeke, die de taak op zich hebben genomen om dit themanummer af te leveren.

 Zaterdag 17 september was het uiteindelijk zo ver. De officiële voorstelling van het nieuwe themanummervond plaats in café De Klok. Het werd een gezellige bijeenkomst die werd gesponsord door Ward en Christophe Vandermolen, waarvoor wij nogmaals onze dank willen betuigen.

De themanummers werden ondertussen verdeeld onder onze leden. Wie interesse heeft gekregen, kan het boek bestellen via het nummer 0484.18.63.53, via cleiren.linda@telenet.be of via de website. De prijs is € 20,00, exclusief verzendkosten, maar kan ook na afspraak afgehaald worden te Stabroek.